Održana 19. sjednica Općinskog vijeća Općine Bizovac

 Na dnevnom redu sjednice predloženo je 11 točaka dnevnog reda među kojima su pored uobičajenih pitanja i prijedloga upućenih općinskom načelniku Srećku Vukoviću općinski vijećnici imali priliku razmatrati i raspravljati o radu i financijskom poslovanju Vatrogasne zajednice Općine Bizovac za proteklu godinu. Isto tako  razmatralo se poslovanje Hrvatskog radija Valpovština, Urbanizma d.o.o. Valpovo i Dvorca d.o.o. Valpovo sve također za 2022. godinu.

Bizovački općinski vijećnici na ovoj sjednici donijeli su odluku o davanju suglasnosti na opće uvjete usluga obavljanja dimnjačarskih poslova na općinskom području.

Uz spomenute točke dnevnog reda općinsko Vijeće donijelo je i odluku o izboru najpovoljnije ponude za zakup neizgrađenog građevinskog zemljišta koje je po uporabnom svojstvu poljoprivredno u vlasništvu Republike Hrvatske a nalazi se na prostoru Općine Bizovac.

Na kraju sjednice razmatralo se izvješće o izvršenju proračuna za prvo ovogodišnje polugodište te izvješće o radu općinskog načelnika za prvih šest mjeseci ove godine.

Dopuna dnevnog reda odnosila se na prijedlog o prodaji više parcela građevinskog zemljišta za izgradnju stambenih objekata u Habjanovcima.

Sva izvješća i odluke na ovoj 19. sjednici općinskog Vijeća općine Bizovac prihvaćene su jednoglasno izuzev one koja se odnosila na davanje u zakup  poljoprivrednog zemljišta na koju je jedan općinski vijećnik bio suzdržan.

 

Srećko Vuković