Anketa upisa djece u jaslice bizovačkog vrtića

 Poštovani roditelji,

U dječjem vrtiću Maslačak Bizovac u tijeku su završni radovi na uređenju potkrovlja ovog objekta. Cilj projekta je stvaranje uvjeta za organiziranjem jasličke skupine koja podrazumijeva skrb o djeci od 12 mjeseci do tri godine života. 
U vrtiću trenutno imamo mogućnost prijema djece od treće godine do polaska u školu, organizirane u dvije mješovite skupine, optimalnog kapaciteta do 42 djece, 20 djece u mlađoj mješovitoj i 22 djece u starijoj mješovitoj skupini.
Uobičajena praksa u vrtićima, shodno interesu roditelja i mogućnostima ustanove, je organizacija mlađih i starijih jasličkih skupina. Polaznike mlađih jasličkih skupina čine djeca od 12 mjeseci do 2 godine, a stariju jasličku skupinu čine djeca od 2 do 3 godine života. Optimalni broj djece u mlađim jasličkim skupinama kreće se od 8 do 12, a u starijim jasličkim skupinama do 14 djece.
Anketnim upitnikom želimo utvrditi interes i potrebe roditelja na području općine Bizovac za mogućim pokretanjem mješovite jasličke skupine koja bi skrbila o djeci od 12 mjeseci do tri godine života u pedagoškoj 2017.-2018. godini. Cijena mjesečno za jaslice iznositi će okvirno 400,00 – 480,00 kn. Anketni listić možete ispuniti i predati u Općini Bizovac, ili osoblju vrtića u Bizovcu.


Srećko Vuković, načelnik općine Bizovac 
i ravnatelj dječjeg vrtića „Maslačak“ Zdenko Glasovac