03/10/2022

JAVNI POZIV za dodjelu potpora poljoprivrednim gospodarstvima na području Općine Bizovac

 JAVNI POZIV

 OBRASCI

+Pročitaj više
30/09/2022

RASPISAN NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJA


Na osnovi članka 13. Pravilnika o odobravanju stipendija učenicima i studentima ("Službeni glasnik Općine Bizovac" broj 8/22.) Povjerenstvo za dodjelu stipendija Općine Bizovac raspisalo je Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku /akademsku 2022/2023. godinu.

Rok prijave je 31. listopada 2022. 

+Pročitaj više
23/09/2022

OBAVIJEST HZMO- isplata jednokratnog novčanog primanja korisnicima mirovina

 OBAVIJEST

 TISKANICA

+Pročitaj više
23/09/2022

Mjesec dana kulturnih događanja u Bizovcu

 Program „reKREIRAJmo“ kulturna je manifestacija u okviru programa razvoja publike, koja podrazumijeva mjesec dana  događanja  u Bizovcu za sve uzraste uz produkciju Boom! teatra iz Zagreba uz partnerstvo Općine Bizovac , financirano u cijelosti od strane Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske


+Pročitaj više
22/09/2022

Međugeneracijski sportski susreti u Bizovcu

 U sklopu europskog projekta korisnika općina Petrijevci,  Bizovac, Koška, Punitovci te LAG-a Karašica „Međugeneracijska solidarnost kroz kulturu i sport“ u subotu 1. listopada 2022. s početkom u 10 sati u Bizovcu u prostoru Edukativnog centra i školskim sportskim igralištima održat će se Međugeneracijski sportski susreti.

Sudionici ovog događaja imaju mogućnost natjecati se u kartanju, bilijaru, stolnom tenisu, nogometu, rukometu, odbojci, košarci, šahu, pikadu badmintonu i drugim disciplinama. U programu sportskih susreta mogu sudjelovati osobe s područja općina partnera u projektu, Valpovštine i grada Osijeka. Organizator susreta osigurava besplatan prijevoz, ručak i piće za sve sudionike.

                                                                                                                              Srećko Vuković

+Pročitaj više
20/09/2022

OBAVIJEST O DOSTUPNIM ZAJMOVIMA I JAMSTVIMA ZA POLJOPRIVREDNIKE

 OBAVIJEST

+Pročitaj više
20/09/2022

Prijava štete uslijed nevremena - OBAVIJEST

 Dana 15. rujna popodne oko16 sati naselja Općine Bizovac pogodilo je snažno olujno nevrijeme, koje je prouzročilo veliku materijalnu štetu.

Uslijed jakog vjetra praćenog  obilnom kišom došlo je do  oštećenja više krovova obiteljskih kuća, pomoćnih zgrada u domaćinstvima, gospodarskim objektima. Članovi DVD-a Bizovac brzo su reagirali te uz pomoć općine, mještana i lokalnih gospodarstvenika krenuli  u žurnu sanaciju oštećenih objekata u bizovačkoj Valpovačkoj ulici i u novom naselju u zaleđu iste te na nekoliko objekata u naselju Samatovci. Jak vjetar na bizovačkom groblju srušio je i oštetio veći broj nadgrobnih spomenika.

Općinski načelnik Srećko Vuković izražava neizmjernu zahvalu pripadnicima vatrogasne postrojbe DVD-a Bizovac i svima koji su svojim radom i doprinosom pomogli prilikom saniranja oštećenja na materijalnim dobrima i obiteljskim domovima naših sumještana.

Iako se još uvijek procjenjuju, zbrajaju  i saniraju nastale štete  Općina Bizovac će stradalima u nevremenu nastojati  pomoći u okviru proračunskih mogućnosti.

Svi koji su pretrpjeli štetu  na stambenim objektima mogu podnijeti pisani zahtjev i priložiti presliku osobne iskaznice i fotografije nastalih šteta zaključno do 26. rujna 2022. godine

 

 

                                                                                                                                                                                          OPĆINSKI NAČELNIK

                                                                                                                                                                                              Srećko Vuković

 

+Pročitaj više
20/09/2022

NAKNADA ZA TROŠKOVE STANOVANJA - način priznavanja

 OČITOVANJE MINISTARSTVA

+Pročitaj više
14/09/2022

JAVNI RADOVI - Odluka

 
ODLUKA

+Pročitaj više
14/09/2022

Završna konferencija projekta "Zaželi bolji život u Općini Bizovac"


+Pročitaj više
09/09/2022

12. sjednica općinskog vijeća

 POZIV

+Pročitaj više